Implicarea în proiecte complexe de cercetare fundamentală și aplicată, la nivel național și internațional, constituie prioritatea noastră majoră. Asigurarea transferului tehnologic și informațional prin sisteme suport de asistare dinspre principalii actori implicați în dezvoltarea cunoașterii către beneficiari – se constituie în a doua direcție prioritară a activității noastre. Dezvoltarea aplicațiilor personalizate fluxurilor informaționale specifice procesului de management intern al organizațiilor. Utilizând o astfel de aplicație puteți beneficia la maximum de valoarea informațiilor pe care le gestionați.
Limbaje de programare
Putem dezvolta pentru dumneavoastra aplicatii software utilizand cu precadere atat limbaje de programare comerciale VB, C#, C++, cat si cele specifice licentelor publice PHP, Java.
Tehnologii de prelucrare digitala
Analiza si interpretarea planurilor topografice, ortofotoplanurilor si a imaginilor satelitare.
Baze de date relationale
Baze de date relationale proiectate si dimensionate de la nivel personal pana la scara unui consortiu multinational pot fi implementate utilizand atat sisteme comerciale, respectiv ACCESS, Ms SQL, ORACLE cat si cele cu licentiere publica cum este de exemplu MySQL.
Sistem informational geografic
Sistemul informational geografic reprezinta un instrument indispensabil in gestionarea informatiei cu componenta spatiala. Tehnologiile actuale permit pe langa analiza distributiilor spatiale si analiza dinamicii mecanismelor si fenomenelor in spatiu si timp. Aplicatii specializate ce utilizeaza cu precadere tehnologii specifice bazelor de date georelationale si componente COM dedicate pot sa se constituie cu usurinta in sisteme informationale capabile sa sustina actul decizional in timp real:
*ESRI (Environmental Science Research Institute) - www. esri.ro - Map Objects; Arc Objects (ODE) Arc Engine; Arc Server; Arc SDE; Arc IMS
* USDS - Global Mapper SDK
*Google API
Aveți nevoie de un proiect de succes?
Aflați mai multe
sau contactați-ne